Memorial delirium değerlendirme ölçeğinin Türkçe uyarlaması - Altunel, Emine Özlem (My University, 2005)
unknown
Keywords: Akıl hastalıkları; Hastalıklar; Psikiyatri; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri