Geçmişten günümüze land art sanat akımı ve diğer disiplinler ile ilişkisi - Tuncer Danabaş, Nalan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-; Seramik sanatları