Diklofenak sodyumun böbrek fonksiyonlarına, hematolojik parametrelere ve ovariektomili ratlarda osteoporoza etkilerinin araştırılması - Kişioğlu, Elif (My University, 1997)
unknown
Keywords: FARMAKOLOJİ; Farmakoloji ve tedavi; Farmokopeler; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri