Türkiye’de büyükşehir belediyesi maliyesi bir örnek:İstanbul Büyük şehir Belediyesi - Güner, Ayşe (My University, 1992)
unknown
Keywords: BELEDİYELER-YÖNETİM--MALİYE; Dışişleri Bakanlığı; Kamu yönetimi; Türkiye’ de kamu yönetimi