Ev tozu akarına duyarlı astımlı çocuklarda sublingual ve subkütan immunoterapinin etkinliğinin karşılaştırılması: Açık randomize kontrollü çalışma - Eifan, Aarif (My University, 2009)
unknown
Keywords: Alerji; Astım_Hastalıklar; İmmunoloji; Tıp