Çankırı bölgesinin spora olan yatkınlığı ve öncelikli spor branşları - Dursun, Adnan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR