İmplant destekli kron-köprü restorasyonlarında implant boyu ve distal uzantı miktarının kemik-implant ara yüz stres dağılımına etkisinin üç boyutlu sonlu elemanlar stres analiz yöntemi ile incelenmesi - Sertgöz, Atilla (My University, 1993)
unknown
Keywords: Cerrahi; DİŞ HASTALIKLARI-TEDAVİ; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri