Matbaa mürekkepleri ve baskı tekniklerinde uygulanması - Konuralp, Alparslan (My University, 1989)
unknown
Keywords: Kimya mühendisliği ve ilgili konular; Matbaa mürekkebi; MATBAACILIK-BASKI TEKNİKLERİ