Uluslararası ilişkilerde kuvvet kullanma yasağı açısından Rusya’nın askeri operasyonlarının değerlendirilmesi - ERKİNER, HAKKI HAKAN (My University, 2023)
\"Uluslararası İlişkilerde Kuvvet Kullanma Yasağı Açısından Rusya’nın Askeri Operasyonlarının Değerlendirilmesi\" başlıklı tebliğ ile katıldığım, 19 Mayıs 2022 tarihinde Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Koç Üniversitesi Küresel Kamu Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÜREMER) tarafından Doç. Dr. R. Murat Önok\"un moderatörlüğünde düzenlenen Uluslararası Hukuk Kuralları Işığında Rusya-Ukrayna Krizi Konferansı’nın tebliğleri, Sempozyum Bilimsel Ön İnceleme Komitesi tarafından bilimsel ön incelemeden geçirilerek kabul edilmiş ve tam metin şeklinde Uluslararası Hukuk Kuralları Işığında Rusya-Ukrayna Krizi Konferans Tebliğ Kitapçığı’nda Doç. Dr. R. Murat Önok’un editörlüğünde yayımlanmıştır. Yayına erişim için bağlantı adresi: https://kuremer.ku.edu.tr/tr/yayinlar/ (18.03.2023).
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Hukuk; Devletler Umumi Hukuku; Social Sciences and Humanities; Law; International Law; Sosyal Bilimler (SOC); Sosyal Bilimler Genel; HUKUK; Social Sciences (SOC); SOCIAL SCIENCES, GENERAL; LAW; Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler; Social Sciences & Humanities