Doğu ve Batı yönetim bilimi düşüncesinin öncüleri Machiavelli ve Nizamü’l-Mülk örneği - Yeşil, Abdullah (My University, 1996)
unknown
Keywords: Genel yönetim; MACHIAVELLİ; NİZAMÜ’L-MÜLK; Yönetim Bilim; Yürütmenin yönetimi