Özelleştirme ve pay senedi değerlemesi : özelleştirilen KİT’lerde (Proforma Bilanço Yardımıyla) pay senedi değerlemesi ve bir uygulama. - Mısırlıoğlu, Hülya (My University, 1991)
unknown
Keywords: ÖZELLEŞTİRME-HİSSE SENETLERİ