Kondiloma aküminata tedavisinde interferon Alfa-2A’nın tek başına ve elektrodesikasyon ile kombine sonuçlarının klinik ve moleküler biyolojik olarak değerlendirilmesi - Kocaayan, Nurhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: CİLT HASTALIKLARI (DERMATOLOJİ); Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; tırnak hastalıkları