Fibroblast büyüme faktörü-23 (fgf-23) ve matriks ekstraselüler fosfoglikoproteinin (mepe) sağlıklı bireylerde yaşa ve cinse özgü referans değerlerinin belirlenerek fosfat regülasyonundaki rollerinin araştırılması - Özşen, Ahu (My University, 2012)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı_Hastalıklar; Tıp