Sıçan sepsis modelinde asimetrik dimetilarginin’in rolü - Uygun, İbrahim (My University, 2004)
unknown
Keywords: Ameliyatlar ve cerrahi uzmanlık alanları; Cerrahi; Çocuk Cerrahisi; Pediatrik (çoçukluk) cerrahisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri