3D USG ve power doppler anjiografi kullanılarak servikal hacim ve kanlanmanın longitudinal olarak antepartum ve postpartum değerlendirilmesi ve bu parametrelerin gebelik sonuçları ile ilişkisi - Yılmaz, Nur Cansu (My University, 2009)
unknown
Keywords: Gebelik; Kadın Hastalıkları ve Doğum; Tıp