Uluslararası fon piyasaları ve döviz kredileri mekanizması : (analitik bir yaklaşım) - Yiğit, Adnan (My University, 1994)
unknown
Keywords: Döviz; Ekonomi; Finansman ekonomisi; FON PİYASALARI,ULUSLARARASI; Para