Hipertansiyonlu hastalarda intraselüler magnezyum düzeyi - Biren, Yaprak (My University, 1989)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Hipertansiyon; İç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri