Deneysel hayvan modelinde rapamisin ile birlikte eritropoetin-alfa ve statin uygulamasının endotel progenitör hücre sayısı üzerine olan etkileri - Macunluoğlu, Beyza (My University, 2008)
unknown
Keywords: İç Hastalıkları; Nefroloji