Kağıt-mürekkep arayüzeyinin baskı kalitesine etkisini belirleyen faktörlerin incelenmesi - Oktav, Mehmet (My University, 1994)
unknown
Keywords: Basım; İmalat; Matbaacılık ve ilgili etkinlikler; MATBAACILIK-BASKI TEKNİĞİ