İlkçağlardan günümüze yaşam biçimlerinin gösteri alanlarından sahne tasarımında araştırılması - Dora, Elif Ayşe (My University, 1997)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; MİMARİ-İÇ MİMARİ-ÇEVRE; Mimarlık; Yapıların tasarımı ve bezemesi