Behçet hastalarında HLA-B51 genotiplerinin incelenmesi - Atalay, Ayfer Kaya (My University, 1998)
unknown
Keywords: Alerjiler; Bağışıklık sistemi hastalıkları; Behçet hastalığı; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri