Histeroskopik morfoloji bulguları ile küretaj histolojisi sonuçlarının karşılaştırılarak değerlendirilmesi - Leylek, Özkan Aydın (My University, 1994)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri