XIX. yüzyılda temettuat defterlerine göre Kütahya’ nın meydan ve çukur mahallelerinin emlak ve arazi durumlarının değerlendirilmesi - Yıldız, Murat (My University, 2000)
unknown
Keywords: Defterler_Kütahya; Ege Bölgesi; Tarih; Tarih_Yeniçağ; Türkiye