İstanbul’dan örneklerle mimari cephede seramik yüzeyler ve kişisel öneriler - Görür, Sevil (My University, 1990)
unknown
Keywords: Dikey düzlemde tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Mimarlık; SERAMİK SANATI-TÜRKİYE; Yapıların tasarımı ve bezemesi