Ceza muhakemesi hukukunda istinaf kanun yolu - Aşkın, Uğur (My University, 2017)
Bu tezde Ceza Muhakemesi Kanunu‟nun 272 ila 285 inci maddeleri arasında düzenlenen ve ülkemizde 20.07.2016 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanan istinaf kanun yolu incelenmiştir.

In the thesis, Appellate Law Practice, settled between 272nd and 285th clauses of Code of Criminal Procedure and coming into force in our country as of 20.07.2016, has been studied.
Keywords: bölge adliye mahkemeleri; Ceza muhakemesi hukuku; ceza muhakemesi kanunu Appellate Law Practice; Code of Criminal Procedure; İstinaf kanun yolu; Kamu hukuku; Regional Courts of Justice; Türkiye