Sanatsal akımların reklam (Tanıtım) grafikleri üzerindeki iletişim etkisi - Başer, Canan (My University, 1999)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Grafik Sanatı; Grafik tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Reklam; resimleme; ticari sanat