Travma sonrası stres bozukluğunda epigenetik değişiklikler - Acet, Nazife Gökçe (My University, 2017)
Travma sonrası stres bozukluğunun (TSSB) tedavisinde öğrenme ve bellekfonksiyonlarının epigenetik modifikasyonlardan yararlanılarak artırılmasını sağlamakve TSSB etiyopatogenezinin aydınlatılması amaçlanmıştır.

The aim of this study is to investigate the roles of epigeneticmodifications in posttraumatic stress disorder (PTSD) to elucidate theetiopathogenesis of PTSD
Keywords: Araştırma; c-Fos; cFos : PTSD; Elevated Plus Maze; HDAC; Tedavi; Travma sonrası stres bozuklukları; TSSB; Valproic Acid; Valproik Asit; Yükseltilmiş Artı Labirent