Sakatlık geçiren bireysel mücadele sporcularında depresyon faktörünün araştırılması - Torun, C. Kani (My University, 1994)
unknown
Keywords: Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; SPOR-SPORCULAR-DEPRESYON; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri