Kitle iletişim kampanyaları ve sosyal pazarlama açısından kamu hizmet duyurularının etkinliği üzerine bir araştırma - Naipoğlu, Tevfik Şems (My University, 1995)
unknown
Keywords: İletişim; Sosyal Pazarlama; Toplum bilimleri; Toplumsal etkileşim