Orucun psikolojik ve sosyal etkileri üzerine bir araştırma - Uysal, Veysel (My University, 1990)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; İslam Dini; İSLAM DİNİ-ORUÇ; Kazâ ve şahâdet; Yargılama ve ceza hukuku (Ukûbât)