Cumhuriyet Dönemi banknotlarında grafik düzen : (birinci ve ikinci emisyondaki banknotların incelenmesi - Vural, Banu (My University, 1997)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; GRAFİK SANATI; Grafik tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; resimleme; ticari sanat