İstanbul kütüphaneleri yazmalarına göre Türk kitap san’atlarında boya, mürekkep, ahar ve kağıt boyama usulleri - Yaman, Bahattin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Kitap Sanatları_Malzemeler; Kütüphaneler_Yazmalar_Türkiye