Ayıplı mal alım ve satımının karlılık üzerine etkileri ve Tekdüzen Hesap Planına göre muhasebeleştirilmesi - Dumanoğlu, Sezai (My University, 1995)
unknown
Keywords: AYIPLI MAL-SATIŞ; TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ