İnsan plazmasından elde edilen fibrin yapıştırıcının deney hayvanlarında yara iyileşmesine etkisinin incelenmesi ve fibrinojenler üzerine çalışma - Aksoy, Halil (My University, 1998)
unknown
Keywords: Biyokimya