Günümüz sanatında mitler - Kartal, Deniz (My University, 1998)
unknown
Keywords: allegori; efsaneler; Güzel ve dekoratif sanatlar; mitoloji; MİTOLOJİ; Mitoloji ve efsane; Resim sanatı; RESİM SANATI; Sembolizm