Tip 1 ve tip 2 diyabet hastalığının inflamatuar sürecinde, trombositlerde CD40-Cd40 ligand ekspresyonunun, diyabet hastaları ve sağlıklı bireylerde flow sitometri ile karşılaştırılması - Baturoğlu, Suna (My University, 2008)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp