Endüstri ürünleri tasarımı eğitiminde görsel anlatım teknikleri - Rodop, Sıdıka (My University, 1996)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; Endüstriyel sanat ve tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; TASARIM, ENDÜSTRİYEL