Defibrotid’in etki mekanizmasının insan kordon veni endotel hücre kültürlerinde araştırılması - Bilsel, Serpil (My University, 1990)
unknown
Keywords: İnsan fizyolojisi; Metobolizma; Sindirim; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); TIP - BİYOKİMYA; Tıp bilimleri