Tarih öncesinden Hitit Uygarlığı sonuna Anadolu uygarlıklarında toprak boğa formları ve çağdaş uygulamaları - Sayar, Şehnaz (My University, 1995)
unknown
Keywords: Güzel ve dekoratif sanatlar; SERAMİK SANATI-TARİH-ANADOLU; Seramik sanatları