İnteraktif eğitim sürecinde elektronik ders kitaplarının öğrenmeye etkisi (özel okullar ve devlet okulları karşılaştırması) - Cirit, Aslı Ece (My University, 2017)
Bu araştırmanın amacı, gelişen teknoloji ile birlikte ABSTRACT The purpose of this research is to examine
Keywords: Bilgi teknolojileri; E-Learning; E-Öğrenme Electronic Textbooks; Eğitim; Elektronik Ders Kitapları; Görsel-işitsel eğitim; Interactive Education; İnteraktif Eğitim; Öğrenim ve öğretim yöntemleri; Teknolojik yenilikler; Türkiye; Veri işleme