Yeniden değerleme ve amortismanların işletmelerin finansal yapılarına etkileri ve bir örnek uygulama - Yağcı, Suat (My University, 1996)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman; YENİDEN DEĞERLEME