Pervane Beg Nazire Mecmuası (392a-415b): transkripsiyonlu, edisyon kritikli metin - Şener, Kısmet Gül (My University, 2002)
unknown
Keywords: Edebiyat; Osmanlıca edebiyat; Osmanlıca şiir (Divan şiiri); Türk Edebiyatı