Avrupa Birliği'nde ekonomik etkili gümrük rejimleri ve Türk gümrük mevzuatına uyarlanması - Akçay, Nermin (My University, 1997)
unknown
Keywords: Avrupa Birliği; Ekonomi; Gümrük Birliği; Gümrük Mevzuatı