Opipramolün sıçan karaciğeri glutatyon düzeyine etkisinin araştırılması - Acar, Ebru (My University, 1993)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMASÖTİK TOKSİKOLOJİ; Toksikoloji(zehir bilim)