Telomerlerin kanser ve yaşlanmayla ilişkisinin ileri moleküler sitogenetik yöntemlerle araştırılması - Serakıncı, Nedime (My University, 1999)
unknown
Keywords: BİYOLOJİ-TIBBİ BİYOLOJİ; Evrim ve genetik