Tane dağılımlı metal-matrisli kompozitlerin raylı taşıtlarda fren papucu olarak kullanılması= Particle dispersed metal-matrix composites as a rolling-stock brake-shoe components - Ay, Mustafa (My University, 1996)
unknown
Keywords: KOMPOZİT MALZEMELER; Uygulamalı fizik