Kahramanmaraş Bölgesi’ nde öncelikli spor branşları ve tesis politikaları. - Döşyılmaz, Enver (My University, 1992)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-TESİSLER