Elektroeğirme yöntemi ile nanofiberli antimikrobiyal membranlar üretilmesi ve değerlendirilmesi - Çetin, Güner (My University, 2017)
Nanofiberler kontrol edilebilir yapılarından dolayı fonksiyonel özellikleri değiştirilebilen,biyomedikal ve doku mühendisliği, biyo uyumlu iskeleler ve biyo tıp gibi geniş bir uygulama alanlarında sahiptirABSTRACT Nanofibers appearing functional properties show a great promise as allowing constituents for
Keywords: antimicrobial; antimikrobiyel; co-axial electrospinning process; çinko oksit; çoklu-aksiyel elektroeğirme; elektro eğirme; gümüş nitrat Polycaprolactone; Metalurji, Mühendislik; nanokompozit; polikaprolakton; Silver Nitrate; Zinc Oxide