Spesifik Fosfodiesteraz-5 İnhibitörü Sildenafil’in sıçan kolit modeli üzerine etkilerinin araştırılması - İşeri, Sevgin Özlem (My University, 2008)
unknown
Keywords: Bağırsak Hastalıkları; Fizyoloji; Kolit; Sildenafil