Düşük ve yüksek doz levotiroksin tedavisi ile tiroid nodüllerinde olan değişiklikler - Koç, Mehmet (My University, 1998)
unknown
Keywords: Beslenme ve metobolizma hastalıkları; Hastalıklar; İç Hastalıkları; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri